RESERVATIE DAGTOCHTEN
De met * gemerkte velden zijn verplicht in te vullen.

Persoonsgegevens

Geef hier uw reservatie in
Prijs dagtocht: € 7,50 - tenzij anders vermeldPowered by BreezingForms

Algemene voorwaarden

1 | Hoe lid worden? Om te kunnen deelnemen aan de activiteiten van Boris-Trekkers vzw, moet u zich lid maken via registratie op onze website www.boristrekkers.be of via het secretariaat (gsm 0485 858 229). Het lidmaatschap kost  € 10 per jaar en loopt per kalenderjaar. Kinderen onder de 14 jaar betalen geen lidgeld maar moeten zich wel als lid registreren. Het lidmaatschap houdt geen verplichting in. Is uw eerste tocht een meerdaagse, dan krijgt u € 10 korting op de tochtprijs. 2 | Hoe inschrijven? Het deelnemersaantal is beperkt. Op de website wordt aangegeven of u voor een tocht nog kan inschrijven. Als een tocht volzet is (en u niet meer kan reserveren), kan u zich via het secretariaat op een wachtlijst laten plaatsen. Reserveren voor een tocht doet u bij voorkeur via de website. U kan gelijktijdig voor meerdere tochten reserveren. U krijgt na selectie een overzicht van uw reservatie en na bevestiging ontvangt u een e-mail met alle details, het over te schrijven bedrag en een betalingsreferentie (transactie-ID). Uw deelname is pas definitief na betaling. Als u binnen de gestelde termijn niet betaalt, vervalt uw reservatie. Betalingen zonder betalingsreferentie worden onmiddellijk teruggestort mits afhouding van € 3,75 administratiekosten. Reservaties via het secretariaat kunnen telefonisch of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   3 | Annulatie [a] Als u de inschrijving voor een dagtocht annuleert vóór de afsluitdatum, zal 50 % van de inschrijvingssom ingehouden worden; bij annulatie na die datum wordt het volledige bedrag ingehouden. Als u de inschrijving voor een meerdaagse annuleert vóór de afsluitdatum, zal 30 % van de inschrijvings­som ingehouden worden; bij annulatie na die datum wordt het volledige bedrag ingehouden. [b] Het eventueel terug te krijgen bedrag kan niet overgezet worden naar een andere tocht. [c] Bij dagtochten geldt in geval van bewezen heirkracht(*) en indien u ons binnen de 7 dagen schriftelijk op de hoogte brengt, dat wij 50 % van de inschrijvingssom aanrekenen als administratieve kosten. [d] Als u annuleert, mag u zelf voor een vervanger zorgen, mits u het secretariaat daarvan op de hoogte brengt. Bij een vliegtuigreis is vervanging niet mogelijk  4 | Verzekerd? [a] De leden van de beheerraad en de gids(en) zijn verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid, respectievelijk als organisator en als begeleider. [b] Boris-Trekkers vzw is niet verantwoordelijk voor lichamelijke ongevallen. [c] Voor meerdaagsen is het aangewezen een annulatie- en bijstandsverzekering af te sluiten. 

(*) Als heirkracht wordt erkend: ziekte en ongeval (doktersattest), overlijden van een relatie (overlijdensbericht), onvoorziene oproep door werkgever (attest werkgever).

Wij gebruiken cookies om deze site te optimaliseren. Door verder te gaan op deze site gaat u hiermee akkoord Ik begrijp het